Beton Lučko d.o.o.

 

 

POSJETITE NAŠA PRODAJNA MJESTA, TE NAŠE DISTRIBUTERE DILJEM HRVATSKE I ODABERITE NEKE OD ELEMENATA KOJE SMO STAVILI NA TRAJNO SNIŽENJE!!

 

Tvrtka Beton Lučko prisutna je na hrvatskom tržištu već više od 20 godina. lzgradnjom proizvodnih pogona i rasprostranjenom prodajnom mrežom na cijelom teritoriju Hrvatske, postala je vodeća tvrtka u svom segmentu. Proizvodni asortiman čini velik izbor visokokvalitetne betonske galanterije: opločnici, rubnjaci, kanalice, cijevi, lomljeni blokovi, obloge stepenica, fasadne obloge...

Poseban naglasak stavljen je na program specijalne proizvodnje; prefabricirani elementi namjenjeni za cestogradnju, tunelogradnju te vodozaštitne građevine. Odlukom za naše montažne sisteme gradenja, sigurnom, brzom i jednostavnom montažom, ostvarujete znatnu financijsku uštedu. Prema Vašem nacrtu izrađuju se: predgotovljeni AB zidovi, montažni stubišni krakovi, AB stropne ploče i AB montažne hale.

Od osnutka 1986., stručni timovi kontinuirano rade na razvoju novih tehnologija i proizvoda. Kao dokaz tome navodimo i certifikat ISO-9001, čiji smo nosioci od 2004. godine.

Tvrtka Beton Lučko danas je renomirani i prepoznati partner u gradnji i to upravo zahvaljujući kvaliteti i raznolikosti proizvodnog programa.

Uvjerite se i sami jer „Beton Lučko gradi s Vama i za Vas!"

Proizvodni program

Proizvodni asortiman čini velik izbor betonske galanterije: opločnici, rubnjaci, kanalice, cijevi, lomljeni blokovi, obloge stepenica, fasadne obloge...

Poseban naglasak stavljen je na program specijalne proizvodnje; prefabricirani elementi namjenjeni za cestogradnju, tunelogradnju te vodozaštitne građevine. Odlukom za naše montažne sisteme gradenja, sigurnom, brzom i jednostavnom montažom, ostvarujete znatnu financijsku uštedu.

Kvaliteta

Proizvodnjom betonskih proizvoda bavimo se već punih dvadeset i pet godina. Kroz taj period smo se neprekidno razvijali i usavršavali proizvodne procese.

Danas je ime Beton-Lučko sinonim za inovativnost, profesionalnost i stručnost, te visoku kvalitetu i moderan dizajn.

Praćenje kvalitete proizvoda potvrđuje i certifikat EN ISO 9001, kojeg smo ponosni vlasnici!

Stručnost

Stručni timovi tvrtke Beton-Lučko svakodnevno ulažu svoja znanja i sredstva u razvoj novih tehnologija u cilju držanja koraka sa svjetskim trendovima u toj industrijskoj grani. Svi proizvodni procesi se svakodnevno prate isto kao i kvaliteta proizvoda koja se ispituje u vlastitom laboratoriju.

Obratite nam se s povjerenjem jer svim projektima pristupamo s velikom pažnjom i profesionalnošću!

Kontakt

S proizvodnim pogonima diljem Hrvatske i rasprostranjenom prodajnom mrežom tvrtka Beton-Lučko vodeća je u svom segmentu u Hrvatskoj.

Danas Beton-Lučko broji 260 ljudi, a naši proizvodi nalaze se u gotovom svakom gradu u zemlji.